Nordic Chapter contribute with NOK 20000 to a new reindeer project in Setesdal Austhei and Brattfjell-Vindeggen. FREDNINGSKORRIDORAR I SELJORD OG.


Funn Av Dode Dyr Brattefjell Vindeggen Villrein Og Utmarksutvalg

Utnytting av jakt og fiske i Brattefjell-Vindeggen kan difor gå føre seg som hausting for eige bruk for sal av kjøt og fisk eller ved at jakt- og fiskerett med eller utan husvære vert leigd.

Brattefjell-vindeggen jakt. Med dette resultatet ligg ein etter årets jakt tett opptil ei vinterstamme på ca 500 dyr. Kvota for 2021 er 250 dyr. Av dei 83 dyra var det 14 frie bukkar 46 simlerungdyr og 23 kalvar.

Kvota i Brattefjell-Vindeggen er på 450 dyr fordelt på 20 fridyr 40 simleungdyr og 40 kalv. Villreinnemnda har innvilga søknaden om å kunne utvide jakta med inntil 14 dagar viss fellinga er dårleg. 30 frie dyr.

September er færre enn 120 dyr. Prøvetaking i samband med CWD. Samla areal er snaut 382 kvadratkilometer.

Brattefjell Vindeggen villrein- og utmarksutvalg er ein grunneigarorganisasjon i hovedsak innanfor BV- landskapsvernområde. Teljingane viser at det er 100 kalvar. I Brattefjell-Vindeggen landskapsvernområde er det berre dei godkjente traseane stipla linje som kan nyttast og då med eit avvik på omlag 200 meter.

Det samla arealet er 3817 km2 verneområdet ligg innanfor kommunane Hjartdal 206 km2 Seljord 1197 km2 Tinn 347 km2 og Vinje 213 km2 i Telemark. Forvaltning jakt og interesser rundt villreinstammen i Brattefjell-Vindeggen. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines catalogs newspapers books and more online.

På årsmøtet for Brattefjell-Vindeggen villrein- og utmarksutval vart det vedteke å ha eit mål om at det. Ein føresetnad for å få høve til utvida jakt er at avskytinga innan 20. Namnet skriv seg frå dei to fjella Brattefjell1540 moh og Vindeggen1516 moh som ligg i kjerna av fjellområdet.

Ein føresetnad for å få høve til utvida jakt er at avskytinga innan 20. Villreinnemnda for Brattefjell-Vindeggen Blefjell og Norefjell-Reinsjøfjell har vedtatt utvidet jakttid i Brattefjell-Vindeggen. Oppslutninga rundt det var fantastisk i fjor med 100 oppslutting og det er ingen grunn til noko anna i år.

Kartet er berre i digital form sjå lenka under. Det vart gjennomført tre dagar med kalvetelling. Prøvetakinga held fram på all felt villrein 1 år og eldre.

I dei skraverte områda kan det køyrast i heile området. I filmen Jakt på villrein følger vi en rekke jegere på jakt etter villrein i tre ulike villreinområder Hardangervidda Brattefjell-Vindeggen og Norefjell-. Utvidet jakt i Brattefjell-Vindeggen Villreinno - alt om.

412 Jakt fangst og fiske. The project use GPS transmitters some with camera. Brattefjell-Vindeggen Villreinutvalg has 1020 members.

BRATTEFJELL-VINDEGGEN VILLREINOMRÅDE 2021 GENERELT. Resultatet var det same alle tre gongene. Kvotene for årets jakt var 240 dyr resultatet blei 83 dyr ein fellingsprosent på 345 eit resultat som er i nærleiken av det vanlege.

New reindeer project in Setesdal Austhei and Brattefjell-Vindeggen The week before Easter there was a constitutive meeting concerning the upcoming reindeer project that we are supporting. Brattefjell Vindeggen villrein. For nøyaktig posisjon sjå kart på heimsida.

Vedtaket kommer etter anmodning fra Brattefjell-Vindeggen villreinutvalg. Fest lappen på kjeven. Området er i privat eige fordelt på 299 eigedomar Dette er en side om det vakre fjellområdet Brattefjell-Vindeggen som er foten til.

Det er no laga nytt oppdatert kart for 2021 der fredningskorridorane er gjenninnført. Jakt og fiske er o e ei vik g inntektskjelde. Anders Mossing September 22 2017.

Kvota i Brattefjell-Vindeggen er på 450 dyr fordelt på 20 fridyr 40 simleungdyr og 40 kalv. Målet for vinterstamma i Brattefjell-Vindeggen er 500-550 dyr. Utvalgets oppgåve er blant anna å taka vare på eigarinteressene når det gjeld forvaltninga av området.

Velkommen til Brattefjell Vindeggen villrein- og utmarksutvalg. I tabellen under finn du telefonnummer og e-post samt kart som syner kven som har fått løyve til leigekøyring. Utvidet jakt i Brattefjell-Vindeggen.

Kvota i Brattefjell-Vindeggen er på 450 dyr fordelt på 20 fridyr 40 simleungdyr og 40 kalv. Brattefjell-Vindeggen landskapsvernområde ligg i eit fjellområde sud-aust for Møsvatn i Telemark. Villreinnemnda har innvilga søknaden om å.

I kvar kasse er det lappar der de skriv på. Ein føresetnad for å få høve til utvida jakt er at avskytinga innan 20. Brattefjell-Vindeggen landskapsvernområde med dyrelivsfreding vart oppretta ved Kglres.

Brattefjell Vindeggen 74 2021. September er færre enn 120 dyr. Viss du vil ha papirutgåve må du printe det ut.

Forvaltning jakt og interesser rundt villreinstammen i Brattefjell-Vindeggen. Fellingsdato kjønn og vekt. 250 dyr fordelt på 30 valgfrie 35 simleungdyr og 35 kalv.

Nytt for jaktåret 2021 er at ordninga med fredningskorridorar er gjeninnført. Easily share your publications and get them in front of Issuus. Jakt fangst og fiske Tradisjonelt har jakt fangst og fiske vore like vik g som stølsdri for å overleva for ellbøndene rundt Bra e ell-Vindeggen.

Brattefjell-Vindeggen Villreinutvalg has 952 members. Utvidet jakt betyr flere muligheter til slike opplevelser i Brattefjell-Vindeggen. 450 dyr fordelt på 30 valgfrie 35 simleungdyr og 35 kalv.

Fredningskorridorane meir informasjon. Villreinnemnda har òg gjort fylgjande vedtak om kvote. Utny ng av jakt og fiske i Bra e ell-Vindeggen kan difor gå føre seg som haus ng for eige bruk for sal av kjøt og fisk eller ved at jakt- og fiskere med eller utan husvære vert leigd ut.

Landskapsverneområdet er eit samanhengande fjellområde som ligg sud for MøsvatnRjukan. BRATTEFJELL-VINDEGGEN VILLREINOMRÅDE 2020 Folderen innheld ein generell del som gjeld for heile BV og ein spesiell del som gjeld for kvart villreinlag jaktfelt i dei fire kommunane Hjartdal Seljord Tinn og Vinje GENERELT.


Topptur Til Brattefjell