Jakt og Fjellsport har lang fartstid i bransjen. Våpen- og skyterekvisita.


Patagonia Retro Pile Gloves Plcn Pelican Jakt Og Fjellsport

Da slipper ikke varmen ut og du fryser.

Jakt hansker ull. Simms LW Wool Tech Glove Carbon FFE13113-003-40-M. NOK Ikke medlem pris. Brynje Artic Tactical hals.

Velg blant hansker og votter fra kvalitetsmerker som Hestra Arcteryx Swix Salomon Rab Bjørn Dæhlie Black Diamond Petzl og mange fler. Våre åpningstider Du kan nå oss mellom kl 0800-1600 på hverdager. De finnes i mange fasonger farger og kvaliteter.

Hansker og votter Løp- og langrennshansker Tur- og Friluftshansker Alpinisme og ekspedisjon Hverdagshansker Se alt av hansker og votter til. Jeg samtykker til lagring av personlige opplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Vi i Jaktia tilbyr alt du behøver av jaktutstyr uansett hvilken type jakt du skal ut på.

Så er du sikker på at du får de beste tilbudene og nyhetene direkte til din E-post. 971 652 276 35520958. Ull er et historierikt materiale med uendelige bruksområder.

Det startet opp i Skien tilbake på tidlig 90-tallet med andre ord langt fra nyopprettet. Vi har samlet noen av våre favoritter til høstjakta. Var96728500 - Legg i handlevogn.

Greit om de er grønne men har ikke så mye å si. Vi har et stort utvalg av våpen og våpendeler enten du er ute etter rifle eller hagle. Bruk lue en headover vanterhansker og høye nok ullsokker så du slipper glipper mellom ytterplaggene for å begrense varmetapet.

Besøk hjemmesiden til produsenten. Vi har et bredt utvalg av hansker og votter til ski turbruk klatring langrenn jakt sykkel løp og trening. For vinterbruk kan det være lurt å samle fingrene i en vott gjerne av ull med en vindtett vott over.

KLÆR HANSKER VOTTER. Vi fører også et stort utvalg ammunisjon av. När du köper jakthandskar eller jaktvantar hos oss på XXL får du alltid fri retur och bytesrätt 30 dagars prisgaranti och 365 dagars öppet köp.

Classic Wool har en optimal sammensetning av Merinoull 80 og Polyamid 20 dette sikrer et undertøy med optimal isolasjon og fukttransporterende egenskaper. Meld deg på vårt nyhetsbrev. XXL har ett stort utbud av jakthandskar och jaktvantar för jägaren till låga priser och med bra garantier från kända varumärken som Chevalier och Swedteam.

HiporaEt vind- og. Hansken er tykt polstret og svært varmt samtidig som du lynraskt kan komme til skudd når gaupen eller hva det måtte være du venter på kommer byksende. Hansken er forsterket i fingertuppene og håndkant og har en justerbar borrelås ved håndleddet.

- Legg i handlevogn. Våpenskap som må hentes i butikk SKU. Strikkede hansker med forsterket gripeflate og 3M Thinsulate isolasjon og fleexe fôr.

Lydløse hansker i vanntett Air-tex membran. Vi har et stort utvalg i flotte farger. Norske Devold tilbyr et bredt utvalg av undertøy og mellomplagg i nordiske mønstre.

Jakt og Fjellsport AS Duestien 5 3717 Skien Org. Härkila Lynx HWS hansker Elastiske sklisikre hansker. Du kan alltid avmelde deg igjen.

Vis alle produkter fra Pinewood. Pris NOK 39900 inkl. Laget for å gi ekstra isolasjon under aktiviteter og til hverdags.

Her finner du det beste utstyret både til den rutinerte jegeren og til deg som skal ut på jakt for første gang. Grip Dry Gloves-. - Legg i handlevogn.

Fortell oss gjerne hvem du skal kjøpe ull til under. De gir god fingerfølsomhet og egner seg bra til såvel gåturer verksted og håndverk som til sport og jakt. Alle jegere vet hva frysing gjør med sjansen for å lykkes på jakt.

Glacier Glove Alaska Pro Hansker strXL. Her finner man votter og hansker til forskjellig type jakt. Ettersom jakt oftest foregår under høst og vinter er gode jakthansker en forutsetning for deg som jakter.

Denne typen thermo hansker er populære i Forsvaret og politiet på grunn av sitt brede bruksområde. Tynne tekniske hansker med stort bruksområde. Produsere og utvikle klær til jakt og outdoor med høy.

139-199-20 Velg Quick View. 70 ull 30 polyamide Vekt. Sokker Bomull Syntet Ull og merinoull Ull og syntetblanding Se alt av sokker til dame.

Har man først begynt å bruke ullnetting på jakt er vår erfaring at man ikke slutter med det. Uansett hva du trenger vil vi forsyne deg med riktig type produkt tilpasset dine forutsetninger. Pris NOK 39900 inkl.

En god og varm. På Hillesvåg Ullvarefabrikk har vi laget ull til toving og filting av beste kvalitet i over 100 år. Woolpower Wrist Gaiter PetrolChampagne.

Adresse Servicetorget 8100 Misvær Telefon 47 7540 4490 E-postadresse postbearproofno Foretaksregisteret 911 739 933 MVA Theme primary color. Jakt - Aclima AS. Luften mellom lagene varmes opp og isolerer mot kald luft.

Terningkast 5 i JaktFiske. 971 652 276 35520958. Fryser man på hendene er man ingen god jeger.

Kinetic Fleece Foldover Mitt. Strikkede hansker med forsterket gripeflate og 3M Thinsulate isolasjon og fleexe fôr. Mossy Oak - Supervarm skytehanske.

Vi har varme hansker for vinterhalvåret så vel som litt enklere modeller som passer godt når temperaturen blir varmere. Hansker og votter til enhver smak. 349- Ikke på lager.

Swedteam Comfort M Gloves Myk jakthanske med godt grep. Med gode kardemetoder vil vår kvalitetsull gi fantastiske ullblandinger som gleder både hobbyentusiaster og profesjonelle håndverkere. Noen som vet hvor man får kjøpt hansker i 100 ull som er fine til jakt.

For å unngå å fryse på hendene er det lurt å bruke hansker ogeller votter når man er ute. Husk lag på lag for å holde på varmen. Simms SolarFlex SunGlove Ash.

I lomma kan det være kjekt å ha et par tynne liners vanter til. Swedteam Zero Dry M Gloves Kamuflasjehanske for jakt i snø og kulde. Vi er en liten aktør men betydelig aktør og mener derfor vi har anledning til å yte større og mer personlig service enn de store konkurentene.

Simms LW Wool Tech Glove Carbon. Hodeplagg Caps Luer Pannebånd Hatter Se alt av hodeplagg til dame. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20 rabatt i nettbutikken.

Classic Wool er Brynjes mellomtykke ulltøy 190 gm2 i tioo kvalitet. Jakt og Fjellsport AS Duestien 5 3717 Skien Org. Vi leverer kun med postenbring Enkelte rabatter gjelder ikke som feks.

Neoprenmaterialet på oversiden av hånden er mye brukt innen dykking. Brynje benytter Merinoull av den beste kvalitet fra Schoeller. Undertøy Sports-BH Truser Trøyer Longs Se alt av undertøy til dame.

14 dagers returrett Trygg levering.


Patagonia Retro Pile Gloves Plcn Pelican Jakt Og Fjellsport