Her er planlagte kursdatoer. Hunden skal jakte foran føreren.


Field Spaniel Norsk Spaniel Klub

Registreringstallene på valper har.

Jaktcocker oppdrett norge. Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av fugl og småvilt. Utgangspunktet for kennelnavnet var personligheten til vår jaktcocker Jippi. Det er imidlertid jaktvarianten som er urcockeren fordi rasens opprinnelse var som støtende jakthunder i rasens hjemland Storbritannia.

Jakt og oppdrett med Working Cocker Spaniel. En riktig trent Jaktcocker er en fremragende jakthund og en fryd å jakte over. Jeg min mor og 3 søsken ble med over til Norge og fikk nye eiere her Jeg bor i Elverum.

Veldig mange som har jakt cockere slik som vi jakter med hundene. Vi driver i dag oppdrett med mål om å lage gode friske jakthunder med høy arbeidsmoral og som samtidig fungerer godt i familien. Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels.

Rasen trenger å bades klippes og trimmes regelmessig. Working Bliss har som mål å avle frem hunder med stor jaktlyst arbeidslyst fart og god samarbeidsvilje. Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av fugl og småvilt.

2 079 liker dette 3 snakker om dette. Aller nederst vil den som leser finne omtale av Fantins Dirty Trick skrevet av Annikken Aagaard i Våre Spaniels - LES DET. Heisann alle sammen.

Kunne du tenke deg å bli trent av Tore og Anine Imset. Første runden med noe som ligner fuglehund så det er ikke all verdens med erfaring å bringe til torgs hittill har det bare vært trening men fy fasan for ett skinn til å jobbe både til lands og til vanns. Da jaktiveren kan variere fra hund til hund arrangeres det jaktanleggsprøver.

Våre hunder er avlet til brukssøksformål. Jaktcockerens viktigste oppgaver er effektivt å avsøke terrenget innenfor haglehold dvs på begge sider av jeger i en bredde på 15-20 m fra jeger støkke vilt for deretter umiddelbart holde seg i ro i oppflukt og. Innimellom har jeg besøk av mine tre resterende hunder som i lange perioder ikke bor med meg.

Jaktcockeren er en engelsk cocker spaniel avlet med fokus på de jaktlige egenskapene i motsetning til den mer vanlige utstillingsvarianten. Jakt og oppdrett med Working Cocker Spaniel i Sarpsborg. Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels.

Tanja er en 4 år gammel engelsk cocker spaniel tispe. Vi fôrer selv hundene våre på dette og er meget fornøyde. Jaktcocker eller working cocker spaniel har her i landet raskt fatt en voksende popularitet.

Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels. Cocker spaniel var den første spanielrasen som etablerte seg i Norge de første eksemplarer ble vist på utstilling her meget tidlig på 1900-tallet. Jaktcocker Kringsjå jaktcocker.

Engelsk Cocker spaniel hann søkes til parring. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.

7 Åpent som vanlig. Del gjerne bilder fra valpekullene på siden. Stor arbeidskapasitet og overstrømmende lykke.

Når dachsen ble syk og måtte den tunge turen til vetrinæren i fjor ble det etterhvert jaktcocker her i huset. Jaktcocker er jaktvarianten av cocker spaniel. Villa Rustika Jaktcocker working Cocker Spaniel - Jeg heter Birgitte Seiergren tidligere Birgitte Rummelhoff og bor i min lille Villa Rustika med 2-4 jaktcockere tispene Molly Fijona.

Rasen har hatt til dels meget stor utbredelse på sitt mest populære var den blant Norges ti største raser. Cockeren er en støtende hund som skal finne og støte småvilt innenfor haglehold for så å apportere det felte viltet. Jaktcockeren arbeider både før og etter skuddet.

2082 likes 3 talking about this. Ofte kan vi høre at show cocker spaniel kalles cocker spaniel av tradisjonell type. Kennel Working Bliss er et lite oppdrett av cocker spaniel av jakttypen.

Vi har drevet oppdrett av rasen i god del år nå og er veldig opptatt av helse og gemytt. Det forteller mye om hvordan det hele startet med jakt og jaktprøver i Norge. Vi søker en cocker spaniel hann til parring helst helsvart.

Å jakte med Jaktcockeren i Norge. Carillo - Kari Granaas Hansen Ligotveien 264 1820 Spydeberg. Han ble født bare 2 år etter at.

2064 likes 2 talking about this. Det var også cocker spaniel-eiere som stiftet Norsk Spaniel Klub i 1935. Fjellanger Hundesenter har egen avl på Jaktcocker spaniel Jaktspringer spaniel og Malinois.

Navnet cocker stammer fra det engelske navnet på Rugde. I tillegg finner du hundenavn artikler i DogLex oppdrettere dyrleger klubber hundehotell kurs og skoler dyrebutikker og mye mer. JAKTCOCKER WORKING COCKER SPANIEL- OPPDRETT - TRENING - KURS.

Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels. Rasen er aktiv og trenger mye fysisk og mental trening. Vi importerer Skinners hundefôr spesialtilpasset en jaktspaniels hverdag.

Telefon 901 92 906 950 61 234 Casein - Geir Aronsen og Lars Ellingsen Ljøstrødveien 3 3243 Kodal. 23 dager siden. Hei Her kommer litt nytt fra Kennel Lerkerød Lille Nova fra Rabbelabben har flyttet hjem til oss.

2053 likes 8 talking about this. Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av fugl og småvilt. Mitt navn er Hollyoaks Phoebe og kommer fra oppdrett i Sverige.

Dette er egenskaper som verdsettes høyt hos våre cockere. Cockerspaniel er i utgangspunktet en skogsfuglehund De ble som setterne avlet frem i Storbritania. Øreproblemer forekommer også når det gjelder dette anbefales det å snakke med raseklubb og.

Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av fugl og småvilt. Telefon 33 44 16 71 928 52 718 920 52 044 Dandygirls - Kari Knudsen Vennevollbakken 27 1954 Setskog Telefon 97178940 Doggygarden - Rigmor Anholt Kleppanveien 26 3160 Stokke. Vårt avlsmateriale av alle disse tre rasene er utviklet med hensyn på trening til tjenestehund innen ulike søkshundområder.

Jeg ble født 21 mars 2014 i ett kull på totalt 7 søsken. Kennel lerkerød har en working springer spaniel hannvalp til salgs leveringsklar. Nedenfor er noen av de hundene som har betydd aller mest for vårt oppdrett og utvist en helt spesiell personlighet nevnt med minneord.

Jeg kjøpte valp av Kennel Lerkerød i november og har fått god oppfølging helt fra. I vårt oppdrett så er primærmålet å avle på egenskaper. T ilbakemelding fra valpekjøpere er utrolig viktig og noe som hele tiden hjelper oss å bli bedre.

Hun er snill og leken som dagen er lang. Etter noen år med jaktcocker og enda flere år med cocker spaniel som rase generelt så får man jo høre mye forskjellig når det kommer til folks oppfatninger og formeninger om hvordan en cocker skal være også hvordan en jaktcocker skal være. Her kan du lese om og sammenlikne over 400 hunderaser se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Når det gjelder Pelsstell anbefales det å få veiledning til dette av oppdretteren. Cocker spanielen er opprinnelig en jakthund.


Jaktcocker Spaniel Working Cocker Spaniels