Bill en irsk setter-gutt 8 er alltid klar. En fluefisketur til Fjelldokka i Gausdal VestfjellA Fly fishing trip to Gausdal in Norway last summer.


Sykkeltur Rundt Dokkfloyvatnet I Gausdal Vestfjell 30 Km Biking Vestre Gausdal Norway

Gausdal Vestfjell har en rekke gode fiskevann og vassdrag.

Gausdal vestfjell jakt. Dagskvota på 1 rype er skutt og resten av dagen brukes til jakt på skogsfugl. Hvert år felles det rundt 100 elg i allmenningen fordelt. Pia drog i land ei flott røye på16 kg.

Spesielt har det. Vestfjellet har et rikt forgreina vegnett. Rype skogsfugl ender og andre jaktbare arter i området.

Jakt Gausdal Vestfjell du vil alltid vende tilbake. Flotte tur- og jaktmuligheter. Det er rype skogsfugl ender og andre jaktbare arter i området.

Fuglejakt utenbygdsboende med hund Gausdal Vestfjell. Med hjemmel i fjelloven 23 vedtar fjellstyret følgende begrensninger. Bjørnstadhytta i Gausdal vestfjell.

000 daa hvorav ca. Gausdal vestfjell Hulderheimen eller Langsua nasjonalpark som det nå heter er fjellområdet mellom Valdres og Gudbrandsdalen. Revsjøene har i en årrekke blitt kultivert av Gausdal jegerog fiskerforening.

Nesten årlig tas det ørret på mange kilo i disse vannene. Hytta ligger ved den frodige setergrenda Reinsåsen et steinkast fra Hynna Naturreservat. The moose has always been a central element in the area and you can explore both rock carvings and animal.

February 24 Leppehytta har fått en liten oppgradering i form av skap i gangen ny kjøkkeninnredning nye og bedre madrasser samt byttet ut kjøkkenbord og stoler. Ledige jaktfelt inngår i felles søknad til all elg- og hjortejakt på statsallmenning. Gausdal Vestfjell stretches from Synnfjell in the south to Valdresflya in the north.

589000 da med barskog lauvskog og høyfjell. Rype skogsfugl ender og andre jaktbare arter i området. 41K views June.

Rypetakseringer blir utført hvert år i begynnelsen av august. Statsallmenningen grenser i sør mot Lillehammer og Nordre Land kommuner. Gausdal Vestfjell er et vakkert og lettgått område.

Midt i et eldorado av jakt- fiske- og turmuligheter. Småviltjakt utenbygdsboende uten hund Gausdal Vestfjell. Ledige jaktfelt lyses ut fra 0104 hvert år med søknadsfrist 0205.

Pål sikret seg en solid ørret på hele 26 kg. I møte 02092021 vedtok Gausdal fjellstyre opplegget for høstens småviltjakt i Gausdal statsallmenning. Midt i et eldorado av jakt- fiske- og turmuligheter.

Her får du jaktkort Jaktkortene til utenbygdsboende med. Halvparten av arealet i Gausdal kommune. Innen allmenningen finnes de fleste av landets jaktbare småvilt med hare og rype som de helt store.

Som jeger i Gausdal Vestfjell vil du finne mye spennende natur med stor spennvidde. Gausdal Fjellstyre forvalter etter fjellova bruksrettene til seter og beite samt jakt og fiske i Gausdal Statsallmenning i Gausdal Kommune. Et lite innblikk i Gausdal fjellstyre sitt vinterarbeide i Gausdal vestfjell.

Med hjemmel i fjelloven 23 vedtar fjellstyret følgende begrensninger. Gausdal Vestfjell er et vakkert og lettgått område. Gausdal Vestfjell er et vakkert og lettgått område.

Et lite innblikk i Gausdal fjellstyre sitt vinterarbeide i Gausdal vestfjell. 11K views September 15 2020. I møte 02092021 vedtok Gausdal fjellstyre opplegget for høstens småviltjakt i Gausdal statsallmenning.

Noen av vannene som Hornsjøen og Megrunnstjønna huser tildels svært stor fisk. Det å dra på tur alene er fint men det er enda finere å ha med noen. Vi må begge ordne litt med barn og menn men er klare.

Ormtjernkampen National Park is located here and the highest mountain Langsua at 1554m as well. Feltene tildeles vanligvis ved fireårskontrakter. 589000 da med barskog lauvskog og høyfjell.

22 hrs Slik blir høstens tilbud om småviltjakt og fuglehundtrening i Gausdal vestfjell. Midt i et eldorado av jakt- fiske- og turmuligheter. Gausdal Vestfjell er et vakkert og lettgått område.

Har du sett fiskekonkurransen i Gausdal vestfjell når stadig høyere vekter. Området kalles også Jotunheimens forgård og utgjør med sitt areal på 589. Men skogene er fulle av orre og storfugl For storviltjegeren har allmenningen en god bestand av elg.

Gausdal Vestfjell is a beautiful area wich has been populated and used since the Stone Age. Resultater foreligger i månedsskiftet augsept. Gausdal fjellstyre vedtok i møte 16032021 å endre opplegget for salg av småviltjakt i begrenset periode 1509-510 fra først til mølla salg til søknadtrekning salg via wwwinaturno.

Gausdal fjellstyre disponerer 18 jaktfelt for jakt på elg. Valget på Gausdal Vestfjell. Trivelig tun med hytte og tilhørende anneks som driftes av Gausdal fjellstyre.

Småviltjaktkort i Gausdal statsallmenning blir lagt ut for søknadsalg på 17032021 for følgende jegergrupper. 10 t Slik blir høstens tilbud om småviltjakt og fuglehundtrening i Gausdal vestfjell. Jeg ringer ei venninne Monika som jeg vet har fri de neste dagene og hun er med.

Takk for at du sjekket løypestikkene i dag Jan Marlow Beck i Sti og løypekomiteen Gausdal Vestfjell nord Det endte godt for elgkua som satt som en sugekopp i Stormyra. Gratulerer med flott fangst. Med en totalkvote på 120 dyr årlig.

Det er årlig stor søknad til ledige felt. Leppehytta er en av Gausdal vestfjells mange perler. 61 22 32 35.

Fuglejakt utenbygdsboende med hund Gausdal vestfjell link. Gausdal Vestfjell ligger i fjellområdet mellom Gudbrandsdalen og Valdres. August 5 at 702 AM.

144000 daa barskog 250000 lauvskog og 170000 høyfjell. Vestfjellet har et rikt forgreina vegnett. Gausdal Vestfjell er et 589 000 da stort lettgått fjellområde mellom Gudbrandsdalen og Valdres i Gausdal kommune.

Ørreten er det dominerende fiskeslaget men både røye sik og abbor finnes i enkelte vann. Størrelse og ankomst Senger og utstyr til 9 personer Antall soverom 2 Ankomst tidligst kl 1500 Avreise senest kl 1200 Avstand. Om ønskelig kan fjellstyre være.

Skitt jakt til alle småviltjegere. Ligger fantastisk til ved Dokkvatnet.


Fuglejakt Utenbygdsboende Med Hund Gausdal Vestfjell Inatur No