Jaktkortet gjelder for jakt på smårovvilt i Gausdal statsallmenning med unntak i naturreservatene. Slik blir opplegget for småviltjakta 2021 i Gausdal vestfjell Gausdal fjellstyre I møte 02092021 vedtok Gausdal fjellstyre opplegget for høstens småviltjakt i Gausdal statsallmenning.


Smarovviltkort Gausdal Vestfjell Inatur No

I Gausdal statsallmenning er det åpent for jakthundtrening i 9 treningsfelt i perioden 218 -149.

Jakt gausdal statsallmenning. Statsallmenningen grenser i sør mot Lillehammer og Nordre Land kommuner. Velkommen til Gausdal fjellstyre. 700 moh ved Dokkfløyvatnet til 1554 moh på toppen av Nordre Langsua.

Området har en svært variert natur. Send søknad på Inatur. I tillegg til artene under kan du også jakte på villmink kråke og skjære.

Her finnes gammel gran og furuskog store. Gausdal Fjellstyre forvalter etter fjellova bruksrettene til seter og beite samt jakt og fiske i Gausdal Statsallmenning i Gausdal Kommune. August 5 at 702 AM.

Gausdal fjellstyre disponerer 18 jaktfelt for jakt på elg. Ingen jakt på rype høsten 2021 grunnet relativt lav bestand kombinert med dårlig kyllingprod. Kjøpe via wwwinaturno Ønsker du elghundtrening må du ta kontakt med Gausdal fjellstyre.

Slik blir opplegget for småviltjakta 2021 i Gausdal vestfjell Gausdal fjellstyre I møte 02092021 vedtok Gausdal fjellstyre opplegget for høstens småviltjakt i Gausdal statsallmenning. Høyden over havet varierer fra ca. Gefällt 2527 Mal 38 Personen sprechen darüber.

Dette fjellet er det høyeste i Kommunen. Det er årlig stor søknad til ledige felt. Dette fjellet er det høyeste i Kommunen.

Storviltjakt Småviltjakt Fiske Hytter Friluftsliv Jordbruk Aktuelt. Vi forvalter bruksrettene til seter og beite jakt og fiske i Gausdal Statsallmenning. Statsallmenningene dekker de fleste store høyfjellsområdene i Sør- og Midt-Norge samt noen mindre lavereliggende arealer.

Gratulerer med flott fangst. 2 524 ұнатушы 7 адам мұны талқылауда. Unntak fra båndtvangbestemmelsen er bla.

Turløypekomiteen i Gausdal. Gausdal Vestfjell ligger i fjellområdet mellom Gudbrandsdalen og Valdres. Vestfjellet Gausdal statsallmenning dekker et areal på 589 000 daa og utgjør omlag halvparten av arealet i Gausdal kommune.

De viktigste oppgavene for fjellstyret er å administrere bruken og utnyttinga av. Treningskort for harehund og fuglehund kan du bla. Lovlig trening og jakt med jakthunder.

Jakt og fiske i Østre Gausdal. Med en totalkvote på 120 dyr årlig.

Gausdal fjellstyre Østre Gausdal. Kjøpe via wwwinaturno Ønsker du elghundtrening må du ta kontakt med Gausdal fjellstyre.

Smårovviltkort - Gausdal vestfjell. Feltene tildeles vanligvis som fireårskontrakter. Med hjemmel i fjelloven 23 vedtar fjellstyret følgende begrensninger for småviltjakta 2021.

61 22 32 35. Ledige jaktfelt inngår i felles søknad til all elg- og hjortejakt på statsallmenning. Slik blir opplegget for småviltjakta 2020 i Gausdal vestfjell.

Pia drog i land ei flott røye på16 kg. Ledige jaktfelt inngår i felles søknad til all elg- og hjortejakt på statsallmenning. Det er flere adkomstmuligheter til området og kjøreavstand fra Osloområdet under 3 timer.

Pål sikret seg en solid ørret på hele 26 kg. De viktigste oppgavene for fjellstyret er å administrere bruken og utnyttinga av statsallmenningen til beste for både de med. Kort vil være tilgjengelige hos utsalgsstedene i løpet av første del av uke 37.

De viktigste oppgavene for fjellstyret er å administrere bruken og utnyttinga av statsallmenningen til beste for både de med. 700 moh ved Dokkfløyvatnet til 1554 moh på toppen av Nordre Langsua. Høyden over havet varierer fra ca.

Torpa statsallmenning ligger i Nordre Land kommune sentralt i fjellområdene mellom sørlige deler av Gudbrandsdalen og Valdres med Gausdal Vestfjell som nabo i øst og Etnedal og Nord-Aurdal i vest. Unntak fra båndtvangbestemmelsen er bla. Ingen jakt på rype høsten 2021 grunnet relativt lav bestand kombinert med dårlig kyllingproduksjon.

Gausdal Fjellstyre forvalter etter fjellova bruksrettene til seter og beite samt jakt og fiske i Gausdal Statsallmenning i Gausdal Kommune. Lovlig trening og jakt med jakthunder. De viktigste oppgavene for fjellstyret er å administrere bruken og utnyttinga av.

Fjellstyret kan være behjelpelig med overnatting mm. Gausdal fjellstyre Østre Gausdal. Med hjemmel i fjelloven 23 vedtar fjellstyret følgende begrensninger for småviltjakta 2021.

Gausdal fjellstyre fra kr 100. I møte 02092021 vedtok Gausdal fjellstyre opplegget for høstens småviltjakt i Gausdal statsallmenning. Med hjemmel i fjelloven 23 vedtar fjellstyret følgende begrensninger for småviltjakta 2021.

Statsallmenningen grenser i sør mot Lillehammer og Nordre Land kommuner. Om ønskelig kan fjellstyre være. Gausdal fjellstyre disponerer 18 jaktfelt for jakt på elg.

Gausdal Vestfjell ligger i fjellområdet mellom Gudbrandsdalen og Valdres. Dette utgjør hoveddelen av våre eiendommer i Sør- og Midt-Norge. Gausdal fjellstyre Østre Gausdal.

Spesielt for statsallmenningene er allmenningsretten. 2506 likes 3 talking about this. 26 millioner dekar av Statskogs eiendom er statsallmenning.

Treningskort for harehund og fuglehund kan du bla. Moelv og Omegn Jeger og Fiskerforening. Har du sett fiskekonkurransen i Gausdal vestfjell når stadig høyere vekter.

I Gausdal statsallmenning er det åpent for jakthundtrening i 9 treningsfelt i perioden 218 -149. 2 531 mentions Jaime 3 en parlent. Vestfjellet Gausdal statsallmenning dekker et areal på 589 000 daa og utgjør omlag halvparten av arealet i Gausdal kommune.

Området har en svært variert natur. Torpa fjellstyre forvalter bruksrettigheter som jakt fiske setring og beite i Torpa statsallmenning. I møte 03092019 vedtok Gausdal fjellstyre opplegget for høstens småviltjakt i Gausdal statsallmenning.

Ledige jaktfelt lyses ut fra 0104 hvert år med søknadsfrist 0205. Ingen jakt på rype høsten 2021 grunnet relativt lav bestand kombinert med dårlig kyllingprod.

Vi gratulerer og oppfordrer samtidig alle elgjaktlag i Gausdal til å delta i 2017. Startside Om oss Møter og saker Møter - saker Årsberetninger Langsua Nasjonalpark Veger Treningsfelt Galleri Kontakt. Her finnes gammel gran og furuskog store myrområder frodige.

Feltene tildeles vanligvis ved fireårskontrakter. Gausdal fjellstyre Østre Gausdal.


Aversjonsdressur Sau Hund Gausdal Fjellstyre