I og med at dette er en eldre video representerer ikke videoen dagens tilbud ved Skogn Folkehøgskole. Skolen har kapasitet på 115 elever.


Bue Jakt Og Fiske Skogn Folkehogskole

Der både gaupa og jerven krysset våre skispor iløpet av uka.

Skogn folkehøgskole jakt og fiske. En grunnleggende ting i Trønderriket er at vi alle er mennesker med. Vi på Skogn folkehøgskole bryr oss ikke så mye om du er en hipster rocker punker soss byfis eller bondeknøl. I denne episoden av Skofo Prat får du lit mer informasjon om Jakt og fiske Norge og USA linja ved Skogn Folkehøgskole.

Skogn folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Skogn i Levanger kommune. I denne episoden av Skofo Prat får du lit mer informasjon om Jakt og fiske Norge og USA linja ved Skogn Folkehøgskole. Vi håper du liker episoden gjerne subscribe for flere episoder.

Skofo Prat Skofo Prat er et podcast laget av Skogn Folkehøyskole. Skolen ble etablert på Skogn i 1914 som en videreføring av en flyttbar folkehøgskole som Anton Fjær startet i 1898 og som hadde tilhold i ulike bygder i Nord-Trøndelag Ogndal Stod Stjørdal Frol Hegra før den i 1914 ble stedfast. Vi vil snakke om alt mulig forskjellig fra livet her på Skofo til ting som akkurat er aktuelt i verden.

Fiske og friluftslivslinja på Skogn FHS er linja for deg som allerede er interessert i eller kunne tenkt deg å bli kjent med det fantastiske fiske og friluftslivet. Her bor du ved Trondheimsfjorden som er blant de mest artsrike i verden.

USA Elgjakt i Grong Håkjerringfiske Overnattingstur utendørs på vinteren Tarva Toppfugljakt Studietur for skolen. Følg jakt og fiskelinja gjennom et skoleår. Læreren Åge Morten har en samtale med elev Per Åsmund om j.

Skofo Prat Skofo Prat er et podcast laget av Skogn Folkehøyskole. Bue - jakt og fiske. Finnmarksvidda byr tusener av fantastiske fiskevann med masse storfisk og det er tett mellom rypekullene.

Han er en engasjert mann med solid erfaring som lærer guide instruktør. Læreren Åge Morten har en samtale med elev Per Åsmund om jakt hvordan det er å gå på folkehøgskole hva man gjør i løpet av et skoleår på jakt og fiske linja USA tur og så mye mer. Dette er linja for deg som ønsker å være mye ute og drive jakt fiske og fangst.

Jakt og fiske-linja på Alta folkehøgskole er et drømmeår i Finnmark. Ler på en snor fra Skogn til svenskegrensa. Les mer på skolens hjemmeside.

Læreren Åge Morten har en samtale med elev Per Åsmund om jakt hvordan det er å gå på folkehøgskole hva man gjør i løpet av et skoleår på jakt og fiske linja USA tur og så mye mer. Rett ved skolen hopper storlaks i verdensklasse og utenfor internatet beiter elgen. I denne episoden snakker fiskelæreren John Olav Oldren med to av årets elever om hva Fiske og- friluftsliv linja har holdt på med dette skoleåret så langt og mye mer.

Skogn FHS - USA Film og friluftsliv. February 09 2019 Skogn FHS Jakt og fiske Norge og USA. Httpswwwskognfhsno Gjerne følg oss også på andre sosiale medier.

Skofo Prat Skofo Prat er Skogn Folkehøgskole sitt podcast. Tur til Florida for tropisk fiske i november. Skofo Prat Skofo Prat er et podcast laget av elevene ved Skogn Folkehøyskole.

Vi tilbyr linjen jakt og fiske finnmark. Bue - jakt og fiske. I denne episoden av Skofo Prat får du lit mer informasjon om Jakt og fiske Norge og USA linja ved Skogn Folkehøgskole.

Vi vil snakke om alt mulig forskjellig fra livet her på Skofo til ting som akkurat er aktuelt i verdenHåper vi høres. Her er det nok å gjøre både i skoletiden og på fritiden. 74 08 57 20.

Læreren Åge Morten har en samtale med elev Per Åsmund om jakt hvordan det er å gå på folkehøgskole hva man gjør i løpet av et skoleår på jakt og fiske linja USA tur og så mye mer. Skolen ligger i kort avstand til både rype rev skogsfugl og rådyrterreng.

Legg til i skoleønsker. JAKT OG FISKE Dette er linja for deg som vil tilbringe mye tid utendørs. Skofo Prat Skofo Prat er Skogn Folkehøgskole sitt podcastVi syns vi har alt for mange gode samtaler på folkehøgskolen for å ikke dele noen med resten av verden.

Han har en stor lidenskap for alle typer fiske og driver også med småviltjakt rådyr -og hjortejakt med hund. Vi har internatkapasitet til 115 elever og i snart 120 år har vi satt vårt preg på bygda Skogn. Linjen inkluderer jegerprøve og IBEP-buejegerprøve.

Han har i de siste 8 årene vært sportsfiskelærer og om sommeren de siste 18 årene drevet med fisketurisme. Skogn FHS ligger midt i smørøyet for et rikt friluftsliv uansett årstid og nærmarka er et eldorado når det kommer til sport og hobbyfiske. Her vil vi fiske etter arter som Snook Tarpon Jacks Specled trout Sheepshead Bonefish Ladyfish og oppleve et nydelig dyreliv med delfiner sjøskilpadder og.

74 08 57 20. I denne episoden av Skofo Prat får du lit mer informasjon om Jakt og fiske Norge og USA linja ved Skogn Folkehøgskole. Skogn FHS jakt og fiske Norge og USA.

Skogn FHS Jakt og fiske Norge og USA Skogn. Vi har et eldorado når det gjelder gåsjakt om høsten det passerer ca 50000 gås årlig over skoletaket.

6 dager levde jakt og fiske som fangstmenn inne på finnmarksvidda i vill natur. Helårskurs Studietur for linja. 4027 likes 232 talking about this 872 were here.

Skogn FHS Jakt og fiske Norge og USA. For mer informasjon besøk wwwskognfhsnoVi eier ikke m. Det du vil lære hos oss er buejakt på storvilt jakt.

Jorder og enger grenser til skog og sjø på alle kanter. Jakt og fiske. I Pasvik trykker tiuren mellom furutrærne og haren hopper på Finnmarkskystens frodige øyer.

Skofo Prat er et podcast laget av Skogn Folkehøyskole. Skogn FHS Jakt og fiske Norge og USA Skogn. I Altafjorden venter stortorsken og.

Skogn folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Nord-Trøndelag. 2384 likes 19 talking about this. Les mer om alta folkehøgskole.

I denne episoden av Skofo Prat får du lit mer informasjon om Jakt og fiske Norge og. Helårskurs Studietur for linja. Skogn FHS Jakt og fiske Norge og USA लइव थ.

Et nydelig vær satte flott ramme for. Ukentlig tas kilosørret i mange vann innen 7 km fra skolen. John Olav Oldren er linjefagslærer ved fiske -og friluftslivslinja ved Skogn folkehøgskole.

Skofo Prat Skofo Prat er et podcast laget av Skogn Folkehøyskole. Studietur til USA Elgjakt i Grong Håkjerringfiske Overnattingstur utendørs på vinteren Tarva Toppfugljakt Studietur for skolen. Følg jakt og fiskelinja gjennom et skoleår.

Vi syns vi har alt for mange gode samtaler på folkehøgskolen for å ikke dele noen med resten av verden.


File Skogn Folkehogskole Jpg Wikimedia Commons