Brystlomme høj krave og tovejs-lynlås--- Høj krave Lukning med trykknap og 2-vejs lynlås nedenunder Brystlomme i venstre side Sidelommer Vattering i uld og for i high loft --- HD WOOL 58 polyester42 akryl sherpa fleece 100 g. Køb din jagtjakke til mænd her og få hurtig levering.


Harkila Stornoway Active Cap

Jakken er behandlet med Bionic Finish hvilket gør den smuds-vandafvisende og forstærket med vandtæt imiteret ruskind på skuldre og albuer--- Aftagelig hætte Radiolomme i.

Jagtjakke herre harkila. Derudover kan de fleste af dem. Hvis du køber din nye jagtjakke her på siden så er du garanteret at kunne finde en god jagtjakke til herre på tilbud. Står du og mangler en jagtjakke til den næste jagt så er vi glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af Härkila jakker.

Stilfuld jakke til herre i slidstærkt design som er velegnet til fællesjagt fuglejagt og til hundeføreren. Hos Korsholm finder du et breds spænd af kvalitets jakker til jægere og outdoor entusiaster med enhver snag. Den er syet i slidstærkt Cordura og Airtech materiale og med et.

En jakke i utrolig slidstærk og holdbar kvalitet. Härkila Weather System membranen er udviklet af nogle af verdens førende. Gore-Tex membranen er vand- og vindafvisende og sikrer dermed jægeren mod kulde.

Härkila Moose Hunter 20 Fleece Jakke MORed M. Alle jakkerne er blevet gennemtestet i felten og videreudviklet af erfarne jægere der sætter tøj og udstyr på de hårdeste prøver. Se hele vores udvalg her.

Samtidig garanterer vi at din nye jakke bliver leveret inden for kort tid ofte leveres din ordre på den næstkommende hver dag. Bag den nyere HWS membran. århundrede hvor navnet stammer fra en familieejet gård i det vestlige Sverige.

Pro Hunter X jakken er lavet til barskt vejr og de hårdeste forhold under jagt og andet outdoorbrug. Der er store rummelige patronlommer både på fronten af jakken samt. Stiklommer med quick load-strop stærkt vandafvisende frontlommer med drænhuller radiolomme og harelomme.

Norfell er forsynet med radiolomme med antenneåbning store forlommer stiklommer med lynlås lomme på venstre ærme med lynlås og Justerbar i talje forneden og i ærmekanterne. Härkila Norfell Insulated Jakke. Moose Hunter 20 GORE-TEX Jagtjakke fra Härki Vis mere.

Härkila Norse er forsynet med ventilationslynlåse under armene justerbar i ærmer og bund sammenklappelig hætte. Radiolomme i venstre side. Jakken er med Gore-Tex teknologi som giver en 100 vandtæt og vindtæt jakke.

Vi leverer tilmed helt gratis til en GLS Pakkeshop hvis din ordretotal lyder på. Share your videos with friends family and the world. Härkila jakkerne har mange gode egenskaber som eksempelvis svedtransporterende fuld bevægelighed samt fuld åndbarhed.

Vi har kæmpe udvalg af alt Härkila jagttøj. En fleecejakke med god åndbarhed og svedtrans Vis mere. Härkila Pro Hunter X Jagtsæt Shadow Brown.

Webshoppen holder åbent døgnet rundt. Härkila - Moose Hunter 20 GORE-TEX Jagtjakke 48 Medium. Jagtjakke til herre i bedste kvalitet fra Härkila.

Härkila - Avan Jakke. Härkila jakker og veste til aktive jægere og hundeførere. Under jagten vil du opleve hvordan design detaljer og funktioner bærer deres tydelige præg af at være udviklet af jægere til jægere.

Alle produkterne er gennemtestede på jagtmarken hvorefter de er videreudviklet af deres erfarne jægere. Ad For Uncompromised Quality In Hunting Shooting Clothing Whatever The Weather. Härkila jagttøj - kvalitets jagttøj med gamle traditioner Härkilas rødder går helt tilbage til det 17.

Jakken er med Gore-Tex membran der båder holder vind og vand ude samtidig med at den tillader at jakken effektivt transporterer sveden væk fra kroppen under aktivt brug. Härkila Norse jagtjakke i lydløst materiale og med meget lav vægt. På skuldrene og overdelen af ærmerne er jakken vandtæt og den har en indbygget HSP Härkila Storm Pro-membran der gør jakken åndbar og vindtæt.

Ekstremt let 2 lags jagtjakke med vandtæt åndbar GORE-TEX-membran og fugttransporterende lining. Den ultimative allround jagtjakke fra Harkila som både er vandtæt vindtæt og ekstremt åndbart. Du kan allerede nu købe din favorit jagtjakke fra Härkila online i vores webshop.

Mountain Hunter Hybrid jacket har et aktivt snit og er lavet i et både åndbart og strækbart ArcStretch-stof. Norfell jakken er med HWS membran som giver en vandtæt og åndbar jakke. Härkila er kendt for deres høje kvalitet og derfor kan du også være sikker på at købe et produkt som virkelig holder her hos os.

Ad For Uncompromised Quality In Hunting Shooting Clothing Whatever The Weather. 174950 kr Spar 50. Härkila - Moose.

2-vejs lynlås CF under knapstolpe. GORE-TEX er produceret af polytetrafluoroethylen som gør at membranen er utrolig elastisk og stærk overfor kemikalier. Den nye feature med vandtæt lynlås i jakke og buks gør sættet til det ultimative allround jagtjakke.

Jakken er med klassisk ternet foer med Thermo Poly Shield foring. Retrieve er med mange praktisk lommer til opbevaring herunder to rummelige frontlommer radiolomme. Sættet er lavet med Gore-Tex membran der er både vind- og vandtæt samtidig med at den tillader at både jakke og buks har en god åndbarhed.

Familien på Härkila gården var fremragende jægere og drev en vækstfuld kd- og pelsforretning. Mountain Hunter-anorakken er lavet i et børstet og lydsvagt tricot-stof og den har GoreTex-membran der gør den 100 vind- og vandtæt. Jagtjakke med GoreTex og røde detaljer for ek Vis mere.

Ad Free Delivery On Orders Over 75. --- Vandtætte skuldre og overarme Vindtæt WR-behandlet torso Af. Køb dem online hos specialbutikkendk.

Jagtjakker til pürsch- og bukkejagt kan med fordel være en camouflagejakke mens der stilles andre krav en all-round jagtjakke. Vandtæt vindtæt og åndbar jagtjakke med Härkila Weather System. Jagtsæt med jakke og buks i den bedste og mest slidstærke kvalitet fra Härkila.

Robust varm og komfortabel jakke i ternet uldmix med kraftig fleeceforing. Materialet er lydløst isolerer effektivt og er komfortabelt selv under høj aktivitet. Udover Gore-Tex står Härkila bla.

Vind -og vandtæt HWS - Härkila Weather System membran høj krave og vandtæt hætte. Om du skal bruge en letvægtsjakke til jagt i de varme måneder eller skal have en ekstra varm jagtjakke til jagt i de kolde temperaturer kan du med garanti finde noget som interesserer dig her. Her finder du jagtjakken til din næste jagt.


Harkila Mountain Hunter Hybrid Jakke Kragh S Jagt Fiskeriartikler