Liten brystlomme og to større lommer nederst. Så hver jakke er prøvet og tilpasset til de behov som opstår ude i felten hvad enten du skal ud at stå i dyb sne isklatre eller skal sejle i kano.


Norrona Finnskogen Warm2 Hunting Fleece Jacket Norrona

Jeg ser på en ny jakke til jakt og også friluftsliv og myser på disse.

Norrøna jakt jakke. Str s Fin sammen med norrøna finnskogen gtx bukse. Finn tilbud på 83 produkter fra Norrøna og mye mer. Se Norrønas finnskogen-produkter til skogsjakt.

Norrøna Dovre Dri-3 Negativt inntrykk i butikken. 29 Cotton Jacket er den perfekte allværsjakken og 29 Primaloft Parka passer utmerket til vinteren. Produkter utviklet for jakt i skog og på fjellet under alle værforhold.

Alt fra vanntette jakker og regnjakker til vindtette fritidsjakker i bomull eller klassiske oljejakker og modeller spesielt for jegeren. Hjem Sko klær accessories Klær Jakker Norrøna Jakker. Norrøna Recon Gore-Tex Pro Jakke.

Our mission is to create the greatest outdoor products. Vannavstøtende glidelåser på lommer i front samt til lufting. Svenska Finska Norska Spørsmål Svar Kontakt.

Jaktklær og jaktsekker fra Norrøna sine jaktkolleksjoner finnskogen recon og kvinnherad. Norrøna svalbard anorakk jakke i rosa str s small Norrønajakke. Crafted with quality function design and sustainability since 1929.

Innerlaget av GORE-TEX holder deg tørr og beskyttet under røffe forhold mens yttermaterialet i polyester gjør at du kan bevege deg lydløst gjennom terrenget. Ved hjelp av en rekke knapper stropper og innstramminger kan jakken tilpasses alle kroppsfasonger. Skalljakker og dunjakker til dame.

SØK Spørsmål Svar Kontakt oss Konto Logg inn Skap konto Svenska Finska Norska Fri frakt over 1000 NOK Toggle navigation. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Om du skal ut på ski sykkel i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design farger høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

Norrøna Dovre dri3 jakke. Svenska Finska Norska 0. Tilføj til ønske liste Sammenlign.

En jakke utformet for smidige bevegelser og fantastisk værbestandighet når du er på jakttur. Sammenlign tilbud fra Norrøna. Norrøna Lofoten jakken laget i GORE-TEX er vanntett og perfekt til frikjøring i snøen på fjellet.

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Vis som Gitter Liste. Her finner du jakker til de fleste anledninger jakker til damer og jakker til herrer.

Et stærkt og funktionelt produkt fra den Norske vildmark. Varme vinterparkas og varme ulljakker. Finn tilbud fra 4 butikker og les anmeldelser på Prisjakt.

Handlevogn 0 Toggle navigation 0. Vanntett og kraftig vanntett og stille eller jakke med stretch til jakt med høy intensitet. Recon Gore-Tex Pro-jakken er utformet for å oppfylle alle militærets krav og egner seg godt for alle typer jakt ekspedisjoner brevandring fotturer og andre utendørsaktiviteter.

Jaktklær til herre og dame. Bare 100000 NOK igjen til gratis frakt. Her får du en robust jakke spesielt utviklet for aktiv jakt noe som reflekteres godt i funksjonalitet og tilpasninger.

Vi er glade for at præsenterer et stører og stører udvalg af Norrøna. Velg produkter du vil. Norrøna jakker anorakker og parkas puster og beskytter deg mot vær og vind.

Norrøna recon bukse og jakke har fått rykte på seg å være noe av det råeste for mennesker som bedriver jakt fiske og den type friluftsliv som utsetter klær for stor slitasje og ekstreme forhold. I tillegg er den utstyrt med hele syv forskjellige lommer der du finner tilpasset radiolomme og innerlomme med netting. Til trening og turgåing har vi den lette og.

Stille vanntette og vindtette jakker og bukser for jakt i skogen. Norrøna jakke anorakk annorakk anorak annorak norrøna svalbard ytterjakke pullover. Jeg har nå eid ei recon bukse i et års tid og har lyst til å dele mine erfaringer med dette plagget.

Anorakken av høy kvalitet gir enestående beskyttelse mot vær og vind har god pusteevne og et lydløst materiale i et unikt og nyskapende design. Kr 000 NOK Kasse MENY Toggle navigation 0 0. Jakt-fleece jaktryggsekk jakthansker og hybridbukser.

Trenger du en vindtett jakke er Svalbard Flex2 jakken for deg. Lange ermer bråker mye Norrøna Recon Bråkte mye Norrøna Finnskogen god og myk men også lange ermer Härkila Vector godt inntrykk nr 1 eller 2 på shortlist Härkila Pro Hunter. Alle lommer har innvendig membranstoff.

Jaktjakker er en type jakke som skal tåle mye vær og vind og mye slitasje. Sammenlign priser på Norrøna Falketind GTX Jacket Herre Jakker. Kjempefin beige brun khaki norrøna anorak annorakk jakt jakke skijakke med hette.

Ad Free UK Delivery on Eligible Orders. Shop our great deals. Godt utvalg av jakker til ski snowboard og sykkel i tillegg til anorakker og vester.

Finn den beste jaktjakken jaktanorakken til rypejakt hjortejakt rådyrjakt og elgjakt. Finn beste jaktjakke for ditt behov med våre tester. Jakker i Gore-Tex som er vanntette og vindtette dunjakker med mer.

Kr 3799- Lett enkel og støysvak jakke med dri3- membran og børstet polyesteroverflate. Først med ideer skitser prototyper og til sidst bliver hver enkelt model testet i et helt år med netop de aktiviteter jakken er beregnet til. Norrøna jagttøj - det bedste udstyr til krævende jagt.

Den nye kvinnherad Gore-Tex-anorakken er utviklet for å dekke behovene til kvalitetsbevisste jegere som jakter i bratt og utfordrende terreng og under tøffe forhold. Stille og vanntett jaktkolleksjon. Norrøna bruger tre år på hver jakke - fra ide til færdigt produkt.

Også fint til jakt ski fiske tur og friluftsliv. Norrøna recon Gore-Tex Pro-jaktjakke for herre og dame - Norrøna. Vi tester skalljakker anorakker ponchoer ulljakker og kamuflasjejakker fra merker som Norrøna Dovrefjell Sitka Dale Fjällräven Jagdhund og Härkila.

Totalt 3 bukser er fulgt gjennom ulike aktiviteter i fra 1-3 år derav min. Går et stykke ned på rumpa. Get Your Sporting Gear Updated Now.

For kjøligere dager anbefaler vi en isolerende syntetisk foret jakke eller dunjakke og vi har også. Ad Check out our super affordable Norrona range.


Norrona Kvinnherad Gore Tex Parka Jaktjakke Gronn Jaktjakker Xxl