Skoen beskytter mot vann og gjørme og den har en solid såle med bra grep mot underlaget som gjør at man fint kan bruke modellen i slike forhold. Sko som ikke blir valgt med omsorg og som viser seg å ikke passe helt på føttene de kan faktisk.


Alfa Kvist Advance Gtx M Blue Green Tursko Herre Fjell Jakt Og Tursko Herre Sko Herre Sko Platou Sport

Dette er skoen for deg som ikke skal gå de aller tøffeste og bratteste toppturene men som ønsker en lett og komfortabel tursko med god ankelstøtte og som garantert holder føttene dine tørre uten at det går på bekostning av pusteevnen.

Tursko som er gode på fjell og jakt. Facebook og Instagram kommer etterhvert. Og de skal såklart sitte godt på føttene dine. Rå terrengløpesko til de lange turene en meget vel gjennomtenkt minimalistisk og godt dempet løpesko til de lengre turene i fjellet.

Vi har også alt du trenger for å vedlikeholde dine sko. Men jeg har veldig dårlig erfaring med slitestyrken. Er tenkt til bruk på turer i skauen vår og høst ikke på fjellet har Walk King til det bruket.

Fjellsko er nettsiden for alle som er interesserte i fjell skog friluft jakt og fiske. Og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Michelin-såle Alle vet at Michelin er gode på dekk og gummi.

De gir også bedre beskyttelse. Tur og -fjellskostøvler gummistøvler jaktstøvler finner du hos Villmark og fritidseffekter. Sko tursko fjellsko.

Dynafit Ultra 100 Gtx W black outflamingo terrengløpesko dame. Jeg har likt Alfa Kvist Advance veldig godt - de passer godt og sitter godt på det meste av underlag. Gode tursko og fjellsko kan være med på å forebygge blant annet gnagsår overtråkk kulde-fukt- og belastningsskader - som raskt kan utvikle seg til smertefulle opplevelser.

Uansett hvilken type tursko du er ute etter så er det selvsagt viktig å finne et par som virkelig møter alle krav og behov som du har. Vi fører tursko fra kjente produsenter som La Sportiva Scarpa og Haglöfs. Skoene er gode på skogbunn stier og skogsbilveier.

Skoen er vanntett og pustende men ikke særlig varm sammenlignet med andre modeller. Er du ofte på fjelltur uansett vær og vind er det få modeller som egner seg bedre enn Slope Original. KVIST Advance 20 GTX er en komfortabel sko i oppgradert Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering.

Vi har et stort utvalg tursko i alle fasonger farger og prisklasser til dame herre og barn. I den andre enden av skalaen finner du de tykke deilig ullsokkene som inneholder 80 eller mer ull. Normalt gode allround tursokker inneholder 45-60 ull og passer fint til lange og korte turer i skog og mark.

Hos XXL har vi et stort utvalg av tursko terrengsko hikingsko og turstøvler - også med Gore-Tex. Membranen Gore-Tex Extended Comfort er vanntett og har svært gode pusteegenskaper. Test av lette tursko til skog og fjell.

9 gode terrengsko tursko og fjellsko. Den er fantastisk til å løpe eller gå fort med i krevende terreng. Treksta Oslo er designet med hensyn til jakt og friluft gode sko som også kan bruke på tur og vandring i kupert terreng i medium pris segmentet med gore-tex for ekstra beskyttelse og komfort.

Lave sko du bruker i lavlandet og lett terreng. Ducan Mid-modellen er som en sportsmodell for fjell og skog. Vi ble også imponert over dens gode passform og komfort samt dens høye kvalitet.

Aku har nå innledet et samarbeid med Michelin og det. Er du ordentlig skodd kan du heller bruke energien på å nyte tiden ute i naturen. Jeg trenger noen nye halvhøye tursko lette og med membran.

Dette er spesielt viktig om du leter etter et par sko til fjellturene eller jaktsesongen siden man ofte har de på seg lenge og går langt med dem. Se utvalget og kjøp vintersko og vinterstøvler til dame og herre hos Fjellsportno. Salomon Outline GTX er en anvendelig lett og komfortabel tursko som kan brukes til hverdags og på tur.

Dersom du er på jakt etter en sko som gir bedre ankelstøtte enn lave modeller så er Pulsar GTX et godt valg. Er du ute etter en kombisko for både marka og byen finner du skoen din i denne kategorien. En del modeller har en hardere gummiblanding som gjør dem mer slitesterke på asfalt.

Passformen og en helt nyutviklet og mykere mellomsåle sørger for god komfort hele dagen. Den har en tå- og hælkappe som gir god beskyttelse og en såle som gir grei friksjon mot underlaget. La Sportiva Stream GTX W beskrives som en allsidig sko som passer godt både på lange og korte turer til fjells og i skogen.

Dette er en sko som er spesialutviklet for tøffere forhold men som også passer fint som fritidssko. Riktig tursko til ditt bruk og til din fot er viktig for å få en god turopplevelse. Alfa KVIST ADV 20 GTX M - tursko herre.

Få en bedre turopplevelse med gode tursko. Det finnes mange forskjellige typer fjellsko. De fleste testerne er skeptiske til det spesielle snøresystemet men sier at man venner seg til det etter hvert.

Fjell- og tursko trenger ikke å være tunge stive og ustilige. Middels høye fjellsko og lave fjellsko er kanskje det vanligste og er best egnet for. Fri frakt over 1000 Fri retur Lynrask levering.

Assymetrisk konstruksjon av sålen med AKU ELICA-teknologi som sørger for god fordeling av vekten på hele foten. Vi hjelper deg med å finne rett sko og bekledning som passer deg og ditt behov. Den kan også brukes til å løpe med men den passer ikke til bratt og røft terreng.

De slites raskere men vil holde deg varm på føttene. Vi har testet et knippe turstøvler fra On Vasque Alfa og Hoka One One som veier lite og. TURSKO - Vi har et stort utvalg av tursko til all slags bruk.

Du har høye fjellsko som gir bedre ankelstøtte og gjør at du kan tråkke i grunne myrer og områder med fukt. X Ultra 2 GTX fra Salomon er en komfortabel og stabil fjell- og tursko med flott design. Vi publiserer artikler som omhandler vedlikehold tips guider og annet som er relatert til fottøy i ulendt terreng.

Se hele utvalget og kjøp på XXLno.


Alfa Eggi Advance Gtx M Black Turstovel Herre Fjellsko Herre Fjell Jakt Og Tursko Herre Sko Herre Sko Platou Sport