0 Went 1 Interested. Vel ein lett eller ein litt krevjande skitur.


Marius Beck Dahle Topptur Til Jakta 1588 Moh Slogen I Bakgrunn

Den står på topp 10 lista over beste fjellturar i Norge.

Topptur til jakta. Topptur til Veirahaldet eller trimturfamilietur til Åmskaret. Vi er en gjeng som kunne tenke oss en topptur til Jakta. Første toppen Skarshaug er halvvegs til Melderskin.

Topptur til Veirahaldet eller trimturfamilietur til Åmskaret. Jakta blir omtalt som tvillingbroren til Slogen siden formen er lik der de står på hver sin side av fjorden. We would like to share with everyone this beautiful landscapes thats why we provide everything what you need to feel comfortable in norwegian fjords.

Topptur til Jakta 1588. Vel ein lett eller ein litt krevjande skitur. Merk at dersom det er vått i terrenget kan mykje av torvtustane på steinane gli ut.

Saksa ligg på austsida av Hjørundfjorden og har ei fantastisk utsikt. Dalen mot søraust er Hattebergsdalen ein viktig innfallsport til Hattebergvassdraget og Folgefonna nasjonalpark. Jakta handler ikke bare om fangst og fritid.

Det er også høve til å reise klage for brot på god presseskikk til Pressens Faglige Utvalg pb. Slogen er ein av dei mest besøkte toppane i Sunnmørsalpane. Noko som gjer at det er mogleg å gå på ski på stader der det vanlegvis er heilt utenkeleg.

Jakta 1588 moh star star star star star Først og fremst vil eg seie at turen er dårlig merka frå 800 moh. Her med en særlig hilsen til Ys Men Region Danmark der har gjort pr. Jakta i bakgrunnen er vitne.

Over tregrensa følgjer stien små rygger og dalar dei spesielle Rindane. Finn dykk tid til å oppleve Steigen slik gjestene gjer. Mange av oss slit meg høgdeskrekk.

Mest sannsynleg skal dei likevel til området rundt Mosvatnet under sjølve Gullingen. Suldal kommune har særs gode jakt- og fiskemoglegheiter. Ein tung tur men utsikta over Hjørundfjorden og fjella rundt er upåklageleg.

Pulsen dunkar i tinningane etter springmarsjen opp dalen. Frå Jakta 1588 moh. Topptur til Alnestind med ski og sovepose.

Toppen er et flott utsiktspunkt. Han har sjølv snart 30 års erfaring som topptur-entusiast. Flott utsikt frå Muletua med Runde i bakgrunnen.

Share this event with your friends. More than a year ago. Mt Jakta is a mountain in Ørsta municipality.

Jakta er eit imponerande fjell i Ørsta kommune. Smith and Wesson som Fred Ingar kalla oss. Du har ei fantastisk utsikt frå Slogen ut Norangsfjorden i vest mot Brekketindane i nord mot Smørskredtindane i aust og mot Jakta i sør.

På avstand ser det vanskeleg og bratt ut og kome seg opp der men det er ingen problem enkel klyving. Eit skattkammer i Suldal. Vi skal holde hus i Strandafjellet skisenter så det blir fort litt logistikk for å komme seg til Jakta.

Det er berre å beklage feilinnstillinga av kameraet på foto til høgre. Eg ser flokken gjer meg klar til å gå innpå. Her finner du rutebeskrivelse kart og bilder.

- Turbeskrivelse av selve turen- Hvordan kommer vi oss til. På fjellet Alden i Sunnfjord har det ikkje vore så mykje snø på mange år. Fjelltur til Jakta 1558 moh Sunnmøre.

Public Hosted by Hjørundfjord Adventures. Det er alltid hyggeleg å få helse på ein skientusiast. Derfor lurte jeg på om noen har noen gode tips å komme med.

Den vanlegaste ruta startar frå Øye. Ta til venstre og du ser eit nytt svart skilt mot Jakta. Sjeldan topptur på kystfjell.

Saturday July 19 2014 at 100 AM UNK. It has a altitude of 1558 meters above sea level 5111 ft. Siste stykket opp hit har sherpaer frå Nepal sikra med trapper.

We are running the hostel in the middle of incredible area Hjorundfjord. En lille film af Topper som er til salg. Bur du på Gullingen er det aldri langt til.

Det er dette landskapet som i dei seinare tiåra har blitt til Gullingenområdet eller berre Gullingen. På denne turen kan du i tillegg oppleve ein flott gapahuk restar etter gamle setrer sherpalagte trinn i steinura og eit gamalt bjørnehi i Leknesdalen. Synet av reinsdyra knappe 250 meter framfor meg viskar ut alt som heiter utmattelse adrenalin og fokus tar over.

Det er heller ikke uten grunn at kjøringa ned Skondalen har blitt en klassiker. Det er to vanlige ruter til topps denne turen startet fra Øye. Suldalslågen Ulla og Hålandselva er fine lakseelver fjellvatn er det bak nesten kvar ein stein og vil du jakte ryper er det og fine terreng for dette.

Svarar med radioklikk herfrå og inn. Eg gjekk nokre høgdemeter lengre ned og fann fin rute med litt klyving så var det rett til topps. Steinaldermenneska jakta her vikingane fann jernmalm og bonden har nytta utmarksbeite.

Synet av Jakta sett fra Finnes innerst i Storfjorden er til å bli bergtatt av der fjellet reiser seg lik en trolsk kjempefallos. Topptur til Slogen frå Øye star star star star star Dette er kortaste veg til Slogen men til gjengjeld også den brattaste. Mottatt dreg du litt vest skal du ha skjul og bra vind fram til gode 150 meter.

Mange stader er det uvanleg store snømengder på kysten. Fin fjelltopp i Engerdal men strålende utsikt og urørt snø. 624 Sentrum 0106 Oslo.

På 350 moh kjem du til ei elvekryssing med ein festa kjetting for assistanse. 20 høgdemeter under toppen kjem ein til det einaste utsatte punktet på turen ei klemblokk er hinderet. Topper er på vej ud i verden for at finde ud af hvordan det er at være flygtningebarn.

Her er stien godt brukt og tydelig. Området har vore nytta i lang tid. Da veien over Trollstigen åpnet igjen etter en lang vinter.

Torgeir Kristian Bøvre frå SogndalØystese er ikkje noko unnatak. Her finner du rutebeskrivelser kartutsnitt og bilder. Jakta ligger i Ørsta Kommune og er 1558 moh.


Marius Beck Dahle Topptur Til Jakta 1588 Moh Slogen I Bakgrunn